Udtalelser

"Det er ikke tit, jeg beder om hjælp. Normalt definerer jeg mig selv som en stærk og selvstændig kvinde, der kender sig selv og sine reaktioner godt. Men to aborter og et svært fertilitetsforløb havde ført mig langt væk fra mit normale jeg. Nanette var den rigtige for mig på det rigtige tidspunkt. På sin egen stilfærdige og favnende facon hjalp hun mig med at give slip, se vejen frem og finde mig selv igen."
Christina

Nanettes ro, omsorg og anerkendende tilgang har været med til at skabe et fortroligt rum, som har givet mig mod til at arbejde med svære temaer, der har fyldt i mit liv. Jeg har igennem samtaleterapien fået støtte og hjælp til at igangsætte en proces, der har været essentiel for mig og min vej til personlig udvikling."
Janni Nielsen, 38 år

"Nanette hjalp mig med at se på mine følelser og handlingsmønstre fra en anden vinkel. Det var både svært og trygt på samme tid. Men ikke mindst skabte terapien et hårdt tiltrængt frirum som betød, at jeg kom igennem et svært fertilitetsforløb uden at miste mig selv eller mit parforhold i processen."
LN, kvinde