Hvem er jeg?

Jeg har hjertet med. Ligefremhed, ærlige relationer, kreativitet, engagement, nærvær og humor er basale værdier i mit liv – både på det personlige og det faglige plan. Jeg tror på, at vores psyke, krop og sjæl er forbundet. Og at dybden af vores forskellige følelser følges ad – jo mere jeg tør se på det svære og udfordrende i mit liv, des mere oplever jeg glæden og letheden, som også findes i tilværelsen. Når jeg tør se på mørket, står jeg i lyset. Det er kernen i HeartDimension.


Jeg er uddannet psykoterapeut fra Københavns Gestalt Institut, kgicph.dk – en evalueret og godkendt fireårig uddannelse, der kræver et personligt engagement. 


Desuden er jeg uddannet Holistisk Massageterapeut i 1990 (etårig lægeexamineret uddannelse) samt indviet som Reiki healer (1. og 2. grad i Usui Shiki Ryoho Reiki). Se mere på reiki-behandling.dk

Derudover har jeg personlig erfaring med fertilitetsbehandling. Jeg har oplevet den store udfordring, det er på det følelses-mæssige plan. Både i parforholdet og i relation til omgivelserne. Efterfølgende er jeg blevet knyttet til Copenhagen Fertility Center som psykoterapeut.

Jeg er desuden frivillig telefonrådgiver og besvarer brevkassen i Landsforeningen for Ufrivilligt Barnløse, lfub.dk 
Herudover tilbyder jeg workshops for mennesker, der er berørt af barnløshed. 

Jeg har fra 2007-2010 været frivillig i Kræftens Bekæmpelse, hvor jeg har haft samtaler med både par, pårørende og kræftsyge.

Jeg får løbende supervision på mit arbejde som terapeut. Det er en en kvalitetssikring for klienten, og således en vigtig del af min udvikling som menneske og terapeut.